Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Člověk by neměl neustále přemýšlet nejen o svém věku, ale i sám o sobě... A mít hodně zájmů, být zvídavý, stále se o něco zajímat. A dělat to, co ho baví. Být spokojený sám se sebou, šířit pohodu a radost mezi lidmi. Nemyslit jen na sebe a pomáhat druhým... Dobré sváteční ráno, paní Jarmilo... V:-)

1 0
možnosti
Foto

J91a19n42a 80M52a37j56o96v98á

27. 9. 2016 23:58

Měly bychom se tak zabývat věkem? Je to, JarMilko, potřebné? Občas nad tím přemýšlím, jestli nezahodit taneční střevíčky a ... a pak nad tím přemýšlet přestanu. Zivot nese své. Spravedlivě, den po dni.

Každý den se probouzíme a pod polštářem máme zcela čerstvých 24 hodin. Jsou jen naše. Využíváme je a ztrácíme. Neodvratně.

Čas... věk... nevím ještě, co s tím.

1 0
možnosti
JH

To máš pravdu, věk je relativní. Ale beru to jako etapu. Fáze života. Čtyřicítka jako nějaký nový začátek. A padesátka taky... no,vše je relativní. Díky!

1 0
možnosti

Jaru, palec nahoru!:-)

0 0
možnosti
LF

Krásně a s pokorou napsané. Je umění přijmout svůj věk. Tělo nám dá vědět dřív nebo později..., byť se mentálně cítíme mladí. :-).Říkám si, co ještě mohu a ne co už nemohu.;-D

0 0
možnosti
JH

Děkuji a přeji Vám hodně sil!

0 0
možnosti
Foto

Napsala jste to moc hezky. I když osobně to takto nemám, a to mi už bylo 50. Vždycky jsem se ale kromě péče o rodinu věnovala i svým koníčkům, nepatřím k těm ženám, které se jen rozdávají a pak pláčou nad "výdělkem". Beru co je a můj život je dokonce zajímavější než zamlada.

1 0
možnosti
JH

To je moudré. U nás v rodině se ženy obětovaly, ale zároveň si ponechaly i své radosti.

Děkuji a přeji hezké dny.

0 0
možnosti
ES

Ano. Někdy se cítíme na dvacet a někdy to tak slavné není. Psychika je mocná čarodějka. Chtělo by to začít něco nového. Kapitolu, kterou jsme ještě nečetli!:-)R^

1 0
možnosti
TT

... a znám lidi, kteří by v sedmdesáti trumfli kdejakého třicátníka...R^

0 0
možnosti
TT

Rozhodně si nemyslím, že by člověk po čtyřicítce byl starý... Není to věk stařeny :-). Stárnutí se odehrává především v mysli a tělo se přizpůsobí.... A vždy lze započít v životě něco nového, neexistují hranice, ty jsou opět pouze mentální. Život je cesta. A ta se nedá ošidit....

1 0
možnosti
JH

Stařena v naší kultuře není chápána pozitivně. Ale v jiných kulturách je symbol moudrosti. Jinak s Vámi souhlasím... a děkuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 414x
mám ráda staré stromy, jabloně, višně, ptačí klábosení,

mám ráda květiny, čerstvé i uschlé, stolistou růži, ladoňky, třezalku, mateřídoušku, louku plnou bodláků a rdesna,

všechny čtyři období, proměny,

mám ráda les a potoky v něm...

Ale také jsem vystudovala teologii, baví mě kromě výtvarničení, fotografování a zahradničení, filosofie, psychologie, religionistika...

 

https://www.sdb.cz/podporte-nas/#financne